MUSTI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 407 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Musti. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 20:51 Na een bestelling te hebben geplaatst van bijna €29,- voor 2 burgers met frietjes verwachte ik wel grote burgers en flink wat frietjes. De frietjes waren ze vergeten te geven deze hebben we helaas nooit gehad en de burgers waren veel te klein voor €2
23 nov 2022 om 20:19 Door drukte wat langer moeten wachten dan normaal, maar de kwaliteit van het eten en de vriendelijke bezorger ( die zijn excuses maakte), maakt dat meer dan goed!
19 nov 2022 om 20:40 Was lekker en een vriendelijke bezorger.
9 nov 2022 om 20:13 Vraag je pizza door gebakken dat randen iets harder zijn vind ik zo lekker Krijg ik een pizza gewoon zwart Lig nu in container
7 nov 2022 om 22:31 Ik was enorm tevreden over de smaak, echter de ‘grote’ portie (groot broodje kebab voor €2,50 meerprijs) daar viel niks van te merken helaas.
5 nov 2022 om 23:10 De kapsalon viel dit keer echt tegen, heel jammer. En na een hap van de bamiblok heb ik die ook laten liggen want die was nog koud vanbinnen…
30 okt 2022 om 19:29 Kip was erg droog. En als er red bull wordt aangeboden en je krijgt dan die goedkopen energiedrank vind ik echt niet kunnen!!
29 okt 2022 om 13:50 Lekker eten, vriendelijke snelle bezorging.
20 okt 2022 om 16:17 Zoals altijd heerlijke pizza’s en fijne service.